• Català
  • Español
  • English
  
+34 93 593 27 11 good@goodidiomes.cat

EXCEL SCHOOL OF ENGLISH 2018

EXCEL SCHOOL OF ENGLISH 2018

Aquesta és una Top School (reconeguda entre l’ 1.5% de les millors escoles del Regne Unit), una escola privilegiada situada a Muswell Hill, una zona residencial al nord de Londres amb un entorn extraordinari envoltat de jardins i molt a prop del metro (30’ aprox. del centre).

Ens ofereixen una qualitat d’ensenyament molt alta i també fan tallers molt diversos per practicar l’anglès (equitació, aromateràpia, tenis, jardineria,…) així com classes per a professors, preparació d’exàmens oficials, un programa per adolescents, etc.

En aquesta escola només accepten alumnes majors de 16 anys que tinguin un cert coneixement de l’anglès (no principiants).

La direcció de l’escola te molta iniciativa i aquest any ens proposen un curs per a pre universitaris molt interessant. Treballaran les tècniques pròpies de la universitat (presentacions, debats,…) i visitaran la Universitat de Londres.

Els nostres alumnes acostumen a estar-se en famílies a poca distància de l´escola però també tenen la opció d’estar-se en una residència.