• Català
  • Español
  • English
  
+34 93 593 27 11 good@goodidiomes.cat

Escola

GOOD IDIOMES

A Good Idiomes tenim un objectiu molt clar: volem que als nostres alumnes els agradi tant aprendre anglès que ells mateixos s’esforcin en assolir el nivell màxim.

Oferim formació a alumnes des dels 3 anys fins a C2, es a dir, fins al nivell més alt de coneixement d’un idioma segons el Common European Framework de la Unió Europea.

Cada alumne té el seu propi ritme d’aprenentatge, per això fem un seguiment molt personalitzat de cadascú i els assessorem perquè aprofitin els recursos que els posem a l’abast de la millor manera possible. Oferim:

  • Good Kids: Tallers per a jugar en anglès per a nens i nenes de 3 a 6 anys.
  • Cursos extensius de 3 hores setmanals.
  • Cursos d’estiu intensius durant el mes de Juliol per avançar un curs sencer.
  • Classes particulars quan les característiques de l’alumne o de l’horari ho recomanin, o be per aprendre altres idiomes ( Francès, italià..)
  • Cursos a empreses seguint la mateixa metodologia que a l’escola o personalitzats per respondre a necessitats d’empresa o técniques.
  • Horaris molt diversos, fins i tot matins, divendres tarda i dissabtes per poder arribar a tothom.
  • Estades a l’estranger, som representants de diverses escoles des de 1989.

Quan vam començar, el 1986, no podíem oferir tanta diversitat, però amb el temps hem anat consolidant un projecte educatiu engrescador i de qualitat que resulta en un gran nombre d’alumnes satisfets , preparats i en molts casos amb els Certificats de la Universitat de Cambridge que ho avalen. (First, Advanced i Proficiency). El percentatge d’aprovats entres els alumnes que hem presentat supera el 80%.

Els comentaris dels nostres ex-alumnes i la transcendència que ha tingut l’anglès en la seva trajectòria personal i professional ens animen a continuar la tasca que hem fet els darrers 30 anys.

“Estudiar a Good Idiomes des dels 7 als 18 anys em va inspirar a nivell personal i em va donar la confiança necessària per a desenvolupar el meus coneixements d’anglès al camp professional. Avui dia ensenyo literatura anglesa a Manchester i he obtingut la nacionalitat britànica.”

Xavier Aldana, Lector Superior en Literatura i Cinema Anglès. Universitat Metropolitana de Manchester.

“Per a mi Good Idiomes no és només el lloc on estudio, sino que és un lloc on també he passat molt bons moments i he conegut molta gent nova.”

Marta Alba. Estudiant del curs FC2.

“Gràcies a l’anglès treballo a Lékué. M’encarrego de les compres dels proveïdors estrangers de tot el món i organitzo els transports pels clients no europeus. Sense saber anglès seria impossible!”

Marc Noel Pedragosa. Responsable de Planificació, Aprovisionament i Qualitat de Lékué, SL.

“Vaig estudiar a Good Idiomes durant 5 anys. Professors excel•lents que et saben motivar, classes dinàmiques i divertides. Allà va ser on vaig adonar-me’n de la importància de saber anglès. Gràcies a això he conegut a gent meravellosa per tot el món, a nivell personal i professional i m’ha obert milions de portes.”

Pau Segalés. Mag professional.
Graduat en Traducció i Interpretació

Centre acreditat per la

UNIVERSITAT D’OXFORD

Recentment, la Universitat d’Oxford ha acreditat Good Idiomes com a centre examinador de l’Oxford English Test. Així, la nostra escola esdevé l’únic centre acreditat del Baix Vallès d’aquesta prova i forma part dels 50 centres que hi ha
a tot Catalunya. El test d’Orxford permet acreditar el nivell B2 que seria l’equivalent al nivell First Certificate de Cambridge.

A continuació podeu veure la noticia de Vallès Visió.

COMPETÈNCIES

Posem a disposició dels nostres alumnes totes les eines i recursos necessaris per assolir els seus objectius.

APRENEM JUGANT

A través de tallers i dinàmiques de joc els més menuts comencen la immersió en la llengua anglesa.

ESFORÇ

Els resultats de cada curs ens avalen. Més del 80% dels nostres alumnes superen les proves de Cambridge.

FLEXIBILITAT

Posem a disposició dels alumnes un ampli ventall de possibilitats, cursos específics, classes particulars, etc.